Om Ti på Topp

Ti på topp er en turkampanje som har til hensikt å motivere deltakerne til å bli mer fysisk aktiv. Det velges ut 10 årlige turmål, turene presenteres med elektronisk kart og turbeskrivelse i vår Ti på Topp-app. De 10 turene er åpne for innsjekking fra 1. mai til 15. oktober.

Hvem kan være med?

Dette er en turkampanje som er åpen for alle. Her kan du melde deg på som individuell deltaker, eller som medlem av et familielag, vennelag eller bedriftslag. Alle som fullfører turer til minst 7 ulike turmål (5 for de under 12 år og over 70) får deltakerpremie. I tillegg trekkes det ut flotte premier blant deltakerne både underveis og etter kampanjen.

Pris

Prisen for deltakelse er 175,- for voksne og 120,- for barn (opptil 16 år). Inkludert i prisen er deltakerpremie for dem som fullfører, og tilgang til app.

Hvordan melder en seg på?

Klikk på påmeldingsknappen på nettsiden eller i app. For å kunne melde deg på må du opprette en «bruker». Deretter følger du påmeldingsforløpet og melder deg på enten som individuell deltaker eller som medlem av et lag.

Som lagleder kan du opprette et nytt lag, slik at de andre deltakeren på laget kan velge riktig lagsnavn fra en liste. Når det gjelder barn, kan en voksen som oppretter familielaget legge til barna selv.

Tilbake til hovedside