Om Ti på Topp

Ti på topp er en turkampanje som har til hensikt å motivere deltakerne til å bli mer fysisk aktiv. Det velges ut 10 årlige turmål, turene presenteres med elektronisk kart og turbeskrivelse i vår Ti på Topp-app. De 10 turene er åpne for innsjekking fra 1. mai til 15. oktober.

Hvem kan være med?

Dette er en turkampanje som er åpen for alle. Her kan du melde deg på som individuell deltaker, eller som medlem av et familielag, vennelag eller bedriftslag. Alle som fullfører turer til minst 7 ulike turmål (5 for dem under 12 år og over 70) får deltakerpremie. I tillegg trekkes det ut flotte premier blant deltakerne både underveis og etter kampanjen.

Påmelding

Fra og med 1. januar er det er mulig å melde seg på via app eller på www.tipåtopp.no. Prisen for deltakelse er 150,- for voksne og 120,- for barn (opptil 16 år). Inkludert i prisen er deltakerpremie for dem som fullfører, og tilgang til app.

Hvordan melder en seg på?

Klikk på påmeldingsknappen på nettsiden eller i app. For å kunne melde deg på må du opprette en «bruker». Deretter følger du påmeldingsforløpet og melder deg på enten som individuell deltaker eller som medlem av et lag.

Som lagleder kan du opprette et nytt lag, slik at de andre deltakeren på laget kan velge riktig lagsnavn fra en liste. Når det gjelder barn, kan en voksen som oppretter familielaget legge til barna selv.

Bedrifter som ønsker at flere ansatte skal delta kan bestille deltakerkoder ved å sende en epost til jarle.blindheim@bedriftsidretten.no. Leg ved antall deltakere, firmanavn, org.nr og fakturaadresse. Deretter vil bedriften få tilsendt ønsket antall deltakerkode, samt en veiledning for hvordan de ansatte melder seg på.

Rabattordning for bedrifter og foreninger:

  • Mer enn 30 koder, 10 % rabatt.
  • Mer enn 50 koder, 15 % rabatt.
  • Mer enn 100 koder, 25 % rabatt.

Hvordan laste opp bilder?

På "Min side" kan du laste opp bilder, og delta i konkurransen «årets bilde».

Ti på Topp-App’en

Ti på topp-app'en lastes ned i Google Play eller Apple Store. Når app'en er lastet ned gjør du som følger:

  1. Slå på 'stedstjeneste' under innstillinger og godkjenn forespørsel om app'en kan finne lokasjonen din.
  2. Logg på med samme brukernavn og passord som på nettsiden.
  3. Klikk på menyen oppe i venstre hjørne, meld deg på riktig konkurransested.
  4. Velg et turmål, her finner du bilde av turen, et elektronisk kart med ruten og turbeskrivelse.
  5. Når du er nær nok turmålet (max. 100 meter fra), klikk 'sjekk inn'.
  6. Du må vente 8 timer før du kan «sjekke inn» på samme punkt igjen.

NB! 
Noen steder har dårlig mobildekning, da kan det være lurt å åpne kartet mens du har tilgang. Om det er dårlig dekning vil ikke registreringen din vises med en gang, selv om den er registrert av GPS'en på telefonen din. Lukk appen og åpne den på nytt når du igjen er inne i et område med dekning.

Tilbake til hovedside